Klizni i harmonika prozori i vrata

PORUČITE PROIZVOD

Pored kliznih prozora i vrata od pvc-a radimo i harmonika prozore i vrata koji se mogu proizvoditi iz većeg broja krila i u različitim kombinacijama otvaranja.

Klizna i harmonika prozori i vrata

KLIZNI I HARMONIKA PROZORI I VRATA

U našem prodajnom asortimanu imamo PSK, paralelno-klizne, podizno-klizne kao i harmonika prozore i vrata. Ovakvi pvc prozori i vrata su pogodni kad se želi maksimalno iskoristi prostor, a istovremeno dobiti više svetlosti.

Klizni i harmonika sistemi u fabrici za prozore i vrata BEOHRAM-PLUS d.o.o. proizvodimo u pvc profilima firme Gealan S9000 i S8000 sa najboljim i jedinstvenim tehnološkim rešenjima okova našeg nemačkog partnera G-U.

Klizna PVC vrata
Klizna PVC vrata

KLIZNI PVC PROZORI I VRATA SE RADE U TRI VARIJANTE

PSK PROZORI I VRATA

PSK ili Paralelni klizno nagibni prozori i vrata otvaraju novu dimenziju funkcionalnosti i dizajna pvc stolarije. Jedno od krila u ovakvom sistemu može da bude u položaju kipa ili paralelno da kliza na drugo krilo koje je fiksno. PSK-a predstavljaju optimalno rešenje za prozore i vrata od pvc-a srednjih i velikih dimenzija.

Tehnički podaci:
Širina krila koje kliza (mm) – 800 do 2200
Visina krila koje kliza (mm) – 900 do 2550
Visina krila koje kliza (kg) – Do 150

KLIZNI PROZORI I VRATA

Paralelno klizni prozori i vrata omogućavaju veće širine prolaza i veći komfor. Imaju samo funkciju klizanja jednog krila na fiksno krilo koje je fiksno. Klizno krilo se lagano i precizno kreće u otvoreni i zatvoreni položaj zahvaljujući inovativnoj tehnologiji firme G-U čime se omogućava lakše rukovanje.

Tehnički podaci:
Širina krila koje kliza (mm) – 850 do 2200
Visina krila koje kliza (mm) – 900 do 2550
Visina krila koje kliza (kg) – Do 200

PODIZNO KLIZNI PROZORI I VRATA

Podzno klizni prozori i vrata idealno rešenje za zastakjivanje velikih dimenzija. Sistemi koji predstavljaju sami vrh dizajnerskih i tehnoloških rešenja. Moguće je realizovati od 2 do 6 krilnih elemenata u svim uobičajnim šemama.
Mogućnost motornog upravljanja i nosivost do 400kg.

Tehnički podaci:
Širina krila koje kliza (mm) – 700 do 3300
Visina krila koje kliza (mm) – 850 do 3250
Visina krila koje kliza (kg) – Do 400