PVC Prozori u boji ACRYCOLOR

PORUČITE PROIZVOD

Savremena arhitektura je sve više zahtevnija i kao takva svoju posebnu estetiku crpi iz savršenog spoja boja, oblika i materijala. Pvc prozori u boji naglašavaju izgled fasade. Bilo da se radi od stambenoj zgradi, poslovno-industrijskom objektu ili modernoj kući sa prozorima u boji objekti postaju atraktivni koji privlače poglede. Nismo se zaustavili samo na tome, otišli smo i korak dalje i u našu ponudu uvrstili smo različite kombinacije spoljašnjih i unutrašnjih različitih boja, mogućnost dekora samo iznutra ili ekskluzivna varijanta akrilnih boja spolja i dekor drveta sa unutrašnje strane.

PVC PROZORI U BOJI ACRYCOLOR

ACRYCOLOR

Već 30 godina Gealan proizvodi pvc profile u boji iz acrycolora postupkom koestruzije. Ova inovativna tehnologija se razlikuje od uobičajenih postupaka bojenja pvc profila. Termičkom obradom pvc profila, koji se u ovom procesu obrade sastoji od bele, tečne, rastopljene PVC smese, povezuje se sa obojenom akrilnom smesom i to ne razdvojivo:

  • smesa belog PVC-a dovodi se na glavni ekstruder
  • preko koekstrudera dovodi se smesa akrila u boji
  • u alatu koekstrudiranje se obe smese nerazdvojno spajaju
  • površina profila se polira bruslicom za postizanje sjaja)
PVC prozori u boji

POSTOJANOST NA OGREBOTINE

Čvrsta površina akrila postojana je i otporna na ogrebotine. Zbog toga su akril pvc prozori najotporniji na atmosferske uticaje. Akrilni sloj od 0,5mm deblji je od bilo kojeg drugog sloja boje. Ako se ipak pojave ogrebotine dovoljno je površinu samo ispolirati rezervnim materijalom.

Postojanost PVC stolarije

POSTOJANOST BOJA

Akrilno staklo poseduje zavidna svojstva otpornosti boje i najotpornije je oblik pvc-a uopste. Štop svetla na automobilima konkretan su primer izvanrednih svojstava ovog materijala. Standardne boje se nalaze na slici ispod, naravno ukoliko želite neku posebnu boju tu Vam na raspoalganju stoji cela RAL karta boja.

RAL KARTA BOJA